Test tekst

Delta Motorcycle draait al een hele tijd mee als Kempense motorwinkel. We schrijven het jaar 1979 wanneer Jean-Paul Claessen in Arendonk een motorzaak uit de grond stampt. In die beginperiode werden er vooral motorfietsen verkocht en hersteld. Wanneer de zaak uitgebreid moet worden, wordt er gekozen om van het landelijke Arendonk te verhuizen naar het centrum van Turnhout aan de Otterstraat. Dit gebeurt in 1989.
Waren er in de beginperiode vooral zware motoren die er over de vloer kwamen, de laatste 15 jaren werd de focus verlegd op scooters en lichte motorfietsen. In 2016 werd het tijd om de fakkel over te dragen en zo nam in dat jaar zoon Sander de motorhandel over. Delta Motorcycle is nu vooral officieel dealer van de Piaggio Group en elektrische lichte motorfietsen en scooters.